Margarita

La Boutique

"Over ons"

Sjaals

De sjaals van Margarita La Boutique zijn direct geleverd vanaf de fabriek, die sinds 1795 bestaat. Alle printen van onze sjaals zijn individueel ontworpen door exclusieve schilders en allemaal bijzonder en uniek. Om het uiteindelijke resultaat te behalen moet de sjaal verschillende fases door staan, veel van dit werk is voornamelijk handwerk zodat de kleuren lang behouden blijven en de stof zacht en soepel blijft. De stoffen van alle sjaals zijn heel dun en ontzettend zacht, voelt heerlijk om te dragen. De kleuren blijven JAREN lang mooi. 

Een sjaal van Margarita La Boutique is een prachtig accessoire voor iedere dag en aparte aangelegenheid. Elke sjaal heeft een stijlvol en luxueus karakter. Met onze sjaals is uw outfit altijd compleet! 

Een sjaal van Margarita La Boutique is een duurzaam, exclusief en bijzonder product. Ideaal als cadeau! Met liefde gemaakt - met liefde gegeven! Iedereen vindt hier zijn eigen sjaal!

Sieraden

Onze sieraden zijn handgemaakte accessoires, gemaakt door exclusieve Spaanse designers in beperkte oplage. Kleurrijk en vrolijk, Margarita La Boutique sieraden zijn bedoeld om  de stemming van vrouwen te veranderen. Iedere dag kan je totaal anders zijn, maar wel je zelf. Onvergetelijk en uniek.