Margarita

La Boutique

Retourneren

Retournering
1. 1. Is niet mogelijk van afgeprijsde artikelen, tenzij vooraf afgesproken, u ontvangt geen geld retour maar een tegoed.
1. 2. Is enkel van toepassing op een artikel indien onderstaand : 
2. Mocht er onverhoopt iets mankeren aan een nieuw artikel , dient dit de dag van ontvangst gemeld te worden. Het Artikel dient dezelfde dag , maximaal binnen 48 uur retour gezonden te worden aan Margarita La Boutique voor beoordeling van de klacht. Schade veroorzaakt door onjuist openen van de verpakking , schade door passen, of ander incorrect handelen word niet vergoed door Margarita La Boutique. 
3. De aanwijzingen van Margarita La Boutique om een nieuw artikel te retourneren dienen opgevolgd te worden voor een voorspoedige afwikkeling ;
* Dag van levering / ontvangst kenbaar maken aan Margarita La Boutique, en voldoende gefrankeerd retour zenden aan Margarita La Boutique.
* Artikel dient in onberispelijke ongedragen staat te zijn evenals tags / kaartjes en verpakking.
*Labels / tags / prijskaartjes mogen niet aangetast / verwijderd zijn.
*Porto kosten van 1e levering , evenals kosten retour zending worden niet vergoed door Margarita La Boutique. 
4. Het betaalde bedrag van het artikel zal binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen worden retour gestort op de rekening van de klant m.u.v de porto kosten.
5. Extra kado artikelen toegevoegd door Margarita La Boutique dienen ook mede retour gezonden te worden , anders worden deze in rekening gebracht. 
6. Margarita La Boutique bied geen garantie op kraaltjes of steentjes ed, indien aanwezig op kleding/sieraden.